Käyttö ohjeet.

Ennen sytytystä ja käyttöä !

1.Aseta paljukärry mahdollisimman tasaiselle alustalle.

2.Aseta tukijalat tukevasti maata vasten ja tiukkaa tukijalkojen kiinnikkeet.

3.Aseta kaminan sekä paljun muovialtaan pohjatulpat, sekä piipun putket kaminaan.

4.Täytä vedellä paljun säiliö niin että molemmat kaminaan tulevat putket ovat vesi pinnan alapuolella. (tarkasta vielä tukijalat että ovat edelleen tukevasti maata vasten) vesimäärä n. 1400-1500 l.

5.Kun yllä mainitut toimenpiteet on suoritettu,voit sytyttää kaminan ,kaminassa tulee käyttää ns.puhdasta puuta , eli ei naulasia eikä muita materiaalia sisältäviä tuotteita, lukuun ottamatta sytyke käyttöön hyväksyttäviä tuotteita.

6.Lämmitys aika vaihtelee suuresti veden lämpötilasta,ulkolämpötilasta,sekä puun laadusta.(Lämmitys aika 2-4h) huom. Talvella pidempi.Veden lämpötila suositus 37C -40Cmaks.

7.Kylpemisen lopetus tapahtuu käänteisessä järjestyksessä, poista vesi tulpat sekä kaminasta ,että vesialtaasta ja avaa tyhjennys hana !

8 Palju tulee palauttaa aina tyhjennys hanat aukaistuna ja tulpat poistettuna, myös kevyt käytön jälkeinen huuhtelu olisi suotavaa. Huom.talvella kylpemiseen pidettävä erityistä huolellisuutta ja maalaisjärkeä , veden lämpötilaa ei saa päästää pakkasen puolelle ,veden jäätymisen vuoksi.

tästä seuraa yleensä paljun rikkoutuminen ja korvaus vastuu on vuokraajalla , sen hetkisten hintojen ja materiaali korvauksien puitteissa.
Sijaintimme kartalla